Acasa Eveniment S-a încheiat turneul de minifotbal „Cupa Prahova” de la Arena Minifotbal Strejnic. Vezi AICI laureații primei ediții

S-a încheiat turneul de minifotbal „Cupa Prahova” de la Arena Minifotbal Strejnic. Vezi AICI laureații primei ediții

5 min read
0
0
129

Duminică, 9 septembrie, s-a încheiat prima ediție a turneului de minifotbal „Cupa Prahova” organizat de Arena Minifotbal Strejnic și www.stirileproprahova.ro.

Turneul, care s-a desfășurat pe parcursul întregului week-end, pe Arena Minifotbal Strejnic, ar fi trebuit să găzduiască, ieri, două semifinale și cele două finale, respectiv finala mică și finala mare. Din păcate, echipa MFC Ploiești, zice-se profesionistă, câștigătoare și a unei cupe naționale, după ce a constatat că nu poate face față competiției s-a retras. Un gest lipsit de fair-play, fără nicio legătură cu profesionalismul, o lipsă de respect atât față de celelalte combatante, majoritatea cu lot de amatori, cât și față de organizatori. Organizatorii își cer scuze față de celelalte competitoare întrucât MFC a perturbat programul în defavoarea altor echipe. „Profesionalismul” lor s-a dovedit doar dând vina pe organizatori, deși la ora semifinalei jucătorii erau la nunți, botezuri, cununii, acolo unde, probabil, chiar poate să joace profesionist.

Trecem la echipele care au dat dovadă de seriozitate și profesionalism. Deși Chedra Tax ar fi dorit să joace, nu să se califice în finală la masa verde, au așteptat cealaltă finală, ADER – British American Tobacco, pentru a juca finala mare. După un meci echilibrat, ADER s-a impus cu 4-2 și s-a calificat în finala mare, pe care au pierdut-o cu scorul de 6-1, astfel Chedra Tax a câștigat trofeul primei ediții a „Cupei Prahova”.

Așadar, prima ediție a Cupei Prahova la minifotbal, cel mai important eveniment sportiv de acest gen din județ, în această perioadă, a luat sfârșit duminică, 9 septembrie, însă nu oricum, ci cu mulți câștigători care și-au văzut eforturile teren răsplătite.
Organizatorii, Arena Minifotbal Strejnic și www.stirileproprahova.ro, mulțumește tuturor echipelor participante și transmite felicitări jucătorilor din echipele de minifotbal participante  pentru prestaţia pe care au avut-o la acest turneu.
Pe lângă premiile individuale, cele mai bune echipe au fost premiate după cum urmează:
LOCUL I – CHEDRA TAX PLOIEȘTI
LOCUL II – ADER PLOIEȘTI
LOCUL III – BRITISH AMERICAN TOBACCO

Totodată, felicitări tuturor jucătorilor care au obținut premii individuale: Vasile Licsandru (BAT) pentru cel mai bun jucator al turneului, Cristian Mihăiță (Chedra Tax) golghetarul turneului, Bogdan Ioniță (BAT) cel mai bun portar, Dragoș Chelba (Chedra Tax) titlu pentru fair-play, Raul Petrescu (ADER) cel mai pătimaș jucător al turneului. Au mai primit diplome Marcel Marin pentru prestația în arbitraj și pentru sprijinul acortat Florin Ghita Academy, Gabi Dima (infoploiesticity.ro), Vlad Constantinescu (recisicalde.ro). (Vom reveni cu imagini și fotografii)

Sponsori: Arena Minifotbal Stejnicwww.stirileproprahova.rowww.recisicalde.ro, Viking Pruszynski, Piața Cocoș, Ziarul Ploieștii.

Parteneri media: Radio Prahovawww.infoploiesticity.ro , www.ziarulploiestii.rowww.deprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…