Acasa Politică Salarii mai mari în primării. Secretarul de la Consiliul Județean Prahova va câștiga între 9.650 de lei și 10.500 de lei brut

Salarii mai mari în primării. Secretarul de la Consiliul Județean Prahova va câștiga între 9.650 de lei și 10.500 de lei brut

1 min read
0
0
129

De la 1 august, lefurile din administraţia publică locală cresc prin decizie de Consiliu Local. În unele primării aceste decizii au fost deja luate, iar salariile primarilor, viceprimarilor şi a secretarilor cresc şi de trei ori.

Funcționarii vor pleca acasă cu mai mulți bani, asta este sigur, dar sunt şi voci care spun că, astfel, vor fi sărăcite bugetele primăriilor.

Creşterile salariale sunt motiv de bucurie și pentru funcționarii publici din Prahova. La Urlați, Consiliul local a aprobat noile lefuri.

Autoritățile dau asigurări că nu au fost luați bani din alte proiecte pentru a acoperi majorările. Aleșii locali s-au pus la adăpost din timp și au bugetat salariile mai mari încă de la începutul anului.

Salarii mai mari vor fi și în Consiliul Județean Prahova. Secretarul va câștiga între 9.650 de lei și 10.500 de lei brut. Tot aproape 10000 de lei va încasa și arhitectul județului sau un director executiv. Salariul brut al unui paznic va fi de 2.515 lei.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

DNA a trimis Dosarul Ghiță-Ponta-Blair Secției pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

Direcția Națională Anticorupție a înaintat Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din …