Acasa Opinii SCLAVII GLOBALI

SCLAVII GLOBALI

6 min read
0
0
49

Toate aceste umbre se considera fiinte superioare, se cred cei mai alesi si cei mai capabili sa ne conduca spre o Noua Ordine Mondiala. Jaguarul negru a declarat cu duritate: Nu exista alternativa, nu exista libertate pentru cei care doresc sa adere la sistemul nostru, iar cei care ataca sistemul vor fi declarati marginalizati, inadaptati si vor primi lectia pe care o vor merita: Anihilarea.

Oameni buni, noi nu putem fi complicii tacuti ai aceste cruciade promovate de „imperiul binelui”. Daca nu reactionam rapid, vom ajunge intr-un punct de unde intoarcerea va fi dificila, in care libertatea individuala va fi inlocuita cu sclavia globala si ne vom vedea obligati sa ne supunem unor structuri internationale in care viata unui om nevinovat va fi conditionata de securitatea colectiva.

Azi, aceste umbre doresc sa puna ghearele pe puterea absoluta (care cuprinde economicul si culturalul) sa puna capat tuturor libertatilor si sa ne transforme in sclavi. Cei care lucreaza cu aceste umbre le cunosc planurile si sunt inspaimintati, dar strecoara informatii presei si cercetatorilor, incercând prin toate mijloacele sa-i impiedice sa-si atinga obiectivele intunecate. Desi nu este absolut sigur ca vor sa inlature toate libertatile, este vorba despre mentinerea acestora la un nivel care, dupa parerea lor, este benefic pentru toti.

Aceasta libertate controlata o putem califica drept o forma de sclavie, dar nu in sensul clasic al cuvântului. Vor doar sa ne convinga, printre altele, ca fiecare om are un nivel social, economic sau intelectual strict si ca poate chiar sa atinga un altul, foarte putin deosebit, dar nu poate ajunge, totusi, mai departe. Vor sa ne convinga ca doresc sa construiasca un sistem mai ridicat decât sclavia, este vorba de domesticire. Ne instruiesc sa devenim docili, sa lasam lumea in ghearele lor si sa ne dedicam doar muncii si consumului, fara sa gândim sau sa actionam, ci sa ne distram cu porcariile de la televiziunile pe care le conduc.

Pentru aceste umbre suntem cotati doar ca niste animale domestice. Cel mai rau nu este ca actioneaza in numele nostru, ci ca noi  le permitem sa gindeasca in locul nostru. Noi suntem destul de inteligenti ca sa intelegem evenimentele, solutiile, daca azi le etaleaza fara sa le mai ascunda. Dar nu dau explicatii, pentru ca divulgarea programului amanuntit si tinta pe care o doresc le-ar rapi din puterea si capacitatea de manipulare.

Obiectivul este confuzia, haosul pentru ca  sa ajungem sa avem incredere in ei, ca ei detin cheile acestei lumi. De aceea ne inseala, denaturând date, povestind minciuni, vinzând etica precum baloanele de săpun. Ne duc cu zaharelul, absorbiti, prostiti, cu banalitati fara importanta, dar impodobite cu staniol si beteala, incât sa ni se para ca problema capitala a existentei noastre este daca homosexualii se pot sau nu se pot casatori.

Cu toate acestea, problemele lumii sunt altele. Ca un sclav sa fie multumit, trebuie sa nu gândeasca. Trebuie sa-i intuneci viziunea morala si mentala si, ori de cite ori este posibil, sa-i anihilezi puterea de a gândi. Acesta este „ochiul” care trebuie sa vada tot, sa stie in fiecare clipa cum gândesc si actioneaza cetatenii, numai asa poate aplica rapid si eficient drumul oii ratacite care fuge din turma.

Intrebarea este simpla. VRETI SA FITI SCLAVI SAU PREFERATI SA FITI LIBERI?

Toni Savu

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…