Acasa Opinii SCOPURILE STRATEGICE ALE CARTELULUI – 3

SCOPURILE STRATEGICE ALE CARTELULUI – 3

8 min read
0
0
30

Acţionarii Cartelului au privat oamenii de drepturile lor democratice. În episoadele precedente am rezumat care sunt planurile cartelului petrolului şi medicamentelor pentru construirea Bruxelles UE. În mod evident, această manevră îndrăzneaţă nu este un exerciţiu întâmplător, ci are motive economice profunde. Acest episod explică „de ce”-ul din spatele Bruxelles UE. Iată scopurile strategice ale Cartelului:

– să transforme vieţile şi trupurile miliardelor de locuitori ai planetei noastre într-o piaţă de desfacere pentru produsele lor patentate.

– să continue să obţină profituri de multe miliarde de dolari din tehnologiile secolelor trecute – inclusiv produsele petrochimice care deteriorează mediul şi produsele farmaceutice toxice – până în secolul 21.

Azi, aceste umbre forțeză omenirea să accepte următoarele: OMG, produse agricole chimice, aditivi alimentari sintetici, medicamente de sinteză. Toate acestea înseamnă ignoranță împotriva sănătății! Se împotrivesc folosind toate mijloacele contra tehnologiilor durabile care fac oamenii lumii independenti de cartel: hrana organică , terapiile naturale cu bază științifică și energia regenerabilă, apa, energia solară, eoliană și altele.
Deviza lor: Astăzi Europa, mâine întrega lume! Din noul lor „birou politic” de la Bruxelles, acest Cartel încearcă, acum, să pună stăpânire pe întreaga lume, impunând medicamentele patentate ca element cheie al controlului economic global.
În 2008, de exemplu, vânzările farmaceutice globale s-au ridicat la 770 miliarde dolari – o sumă care a depăşit suma produsul intern brut (PIB) al celor mai sărace 100 de ţări ale lumii.  Efectele patentelor asupra sănătății umane este devastator. Companiile pe care le conduc nu sunt cunoscute de public și nu sunt capabile să identifice cine sunt beneficiarii corporatiști care produce crima la vedere.
Maestru arhitect al Bruxelles UE 
Sincer, foarte mulți au rămas blocați de aceste dovezi care au fost ascunse mult timp și chiar nu le venea să creadă că aceste umbre ale trecutului, care au ucis milioane și milioane de oameni, azi merg pe același drum, construind același sistem: decimarea omenirii și deținerea controlului.
Întrebări care necesită răspunsuri urgente sunt: cum au putut arhitecții Bruxelles-UE să construiască o structură atât de nedemocratică din țări europene democratice? Cine au fost acești oameni?
De fapt, arhitectul cheie al Bruxelles-UE a fost Walter Hallstein (1901 – 1982), un avocat puternic din Germania nazistă. Mare atenție, în iunie 1938, Hallstein a participat la negocierile oficiale de stat între Germania nazistă și Italia fascistă cu scopul de a face din aceste ideologii agresive o platformă pentru Europa viitoare.
În  ianuarie 1939, doar cu câteva luni înainte de lansarea celui de-al doilea razboi mondial de către coaliția dintre IG Farben – cel mai mare cartel al petrolului și medicamentelor din acea vreme – și naziști, Hallstein a ținut un discurs istoric subliniind în detaliu structura legală a Europei sub controlul Nazi IG Farben.
 În 1941, Hallstein a devenit decan al Facultăţii de Drept şi Economie de la Universitatea din Frankfurt, Germania. Nu a fost o coincidenţă faptul că la Frankfurt era, de asemenea, sediul IG Farben. Cu câţiva ani mai târziu, Tribunalul pentru crime de război de la Nürnberg a revelat faptul că din acest sediu al IG Farben s-a planificat şi implementat cucerirea economică a Europei – patentele fiind uneltele legale pentru controlul economic.
În 1950, dupa ce i-a minţit pe Aliaţi cu privire la trecutul său nazist, Hallstein a devenit consilier al cancelarului vest-german Adenauer şi principalul coordonator al politicii sale externe. Ca rezultat al experienţei sale anterioare extinse în planificarea unei Europe guvernate de Cartel şi nazişti, el a devenit arhitectul cheie al Bruxelles UE.
La 25 martie 1957, Hallstein a fost unul dintre cei 12 semnatari ai Tratatului de la Roma – documentul fondator al Bruxelles UE.
În 1958, el a fost numit primul preşedinte al Comisiei UE – un post pe care l-a deţinut pentru un întreg deceniu. Walter Hallstein a fost un membru al infamei asociaţii a naziştilor, „Apărătorii legii”, organizaţie construită pentru a deveni pilonul legal al unei Europe sub controlul coaliţiei Nazi/Cartel. Hallstein, între 1950-1957, a fost creierul politic al negocierilor care au dus la Tratatul de la Roma. Hallstein, între 1958-1967, a fost numit primul preşedinte al aşa-numitei Comisii Europene. El a construit Bruxelles UE şi a condus Europa timp de 10 ani decisivi, din această clădire gigantică, cu ajutorul a mii de birocraţi nealeşi – în numele intereselor cartelului politic. A luptat ca un laș, stabilind legi în numele intereselor Cartelului, pe care le simțim azi. Azi, au preluat ștafeta impunând o structură dictatorială necesară planului de cucerire, fiind atrase multe state să adere facând promisiuni înșelătoare de pace, securitate și prosperitate economică. Sincer: ați simțit aceste promisiuni?
(vor urma dovezi cutremurătoare!)
Toni SAVU 
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…