Acasa Justiție Sebastian Ghiță: Am probe că Eduard Hellvig nu s-a implicat în cazul Black Cube

Sebastian Ghiță: Am probe că Eduard Hellvig nu s-a implicat în cazul Black Cube

2 min read
0
0
122

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat marți, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” pe postul TV B1, că este de părere că se duce o campanie de decredibilizare a directorului SRI și că are probe că nici Eduard Hellvig, nici instituția pe care o conduce nu au vreo implicare în cazul Black Cube. 

”Din cum văd eu că această dezbatere curge și se profilează în societate astăzi, părerea mea este că se continuă o operațiune de decredibilizare a directorului SRI, Eduard Hellvig. Este o chestiune pe care eu am precizat-o public. Eu spun de șase luni, de un an, despre două lucruri: încercarea continuă sub conducerea ONG-iștilor de a decredibiliza serviciile de informații românești și de trei ani tot spun că deja este suprasaturație de agenți secreți străini în București”, a declarat Ghiță.

”Am credința și probe că Eduard Hellvig nu a fost implicat sub nicio formă, nici personal și nici ca șef al instituției și nici SRI-ul nu a fost implicat în conducerea operațiunii. Tind să cred că la vârful statului român, de un an sau doi, este o degringoladă instituțională și că instituțiile se suspectează sau oameni din instituții se suspectează unii pe alții”, a mai spus deputatul.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Autostrada Comarnic-Braşov va avea finanțare europeană

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dă asigurări că autostrada Comarnic-Braşov va fi c…