Acasa Social Secţia de Boli Infecţioase a SJU Ploiești fusese amendată de ISU pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu

Secţia de Boli Infecţioase a SJU Ploiești fusese amendată de ISU pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu

2 min read
0
0
74

Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu, aceasta fiind amendată în luna februarie pentru lipsa documentului, a transmis, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.
„Spitalul a avut o autorizaţie de securitate la incendiu emisă în anul 2010, ulterior a obţinut o altă autorizaţie în anul 2014, între timp au mai fost făcute recompartimentări, modernizări şi schimbări de destinaţie pentru care nu s-a solicitat autorizaţie de securitate la incendiu. În luna februarie a.c., Secţia de Boli Infecţioase a fost verificată şi sancţionată contravenţional cu amendă 10.000 lei pentru lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu”, precizează sursa citată.
Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-un salon al Secţiei de Boli Infecţioase, unde sunt trataţi pacienţi COVID.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.
În salonul în care se manifesta incendiul se aflau doi pacienţi de 74 şi 75 de ani, care au decedat. Totodată, în acest salon se aflau o asistentă şi o infirmieră care supravegheau pacienţii, infirmiera fiind transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca cu arsuri pe corp.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La Ploiești, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiu…