Acasa Politică Senatorul Andrei Volosevici demisionează din PNL!

Senatorul Andrei Volosevici demisionează din PNL!

3 min read
0
0
72

Senatorul Andrei Volosevici, trimis în judecată pentru abuz în serviciu și trafic de influență, a anunțat astăzi că demisionează din PNL, motivând faptul că partidul a decis că „nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am și de echipa mea”.

Partidul Național Liberal a decis că nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am, și de echipa mea, care în vara acestui an a ajutat la câștigarea alegerilor în Ploiești. Având în vedere aceste aspecte, am decis ca mâine să îmi dau demisia din PNL, partid pe care nu am intenționat vreodată să îl prejudiciez, chiar dacă de multe ori am avut o altă opinie despre modul în care trebuie asumate funcțiile publice în administrația locală. În aceste condiții, atâta timp cât sunt oameni care cred în mine și care mi-au apreciat activitatea, cred că le sunt dator să continui.”, a scris senatorul pe pagina lui de Facebook.

La sfârșitul lunii iunie, senatorul PNL, Andrei Volosevici, fost primar al Ploieștiului, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu și trafic de influență.

Potrivit procurorilor, în calitate de primar al municipiului Ploiești, în vara anului 2012, Volosevici a pretins unui om de afaceri suma de 80.000 lei, pe care a primit-o în trei tranșe, în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale. În contul banilor, o anumită firmă la care omul de afaceri avea interes trebuia să câștige un contract pentru executarea unei parcări supraterane în municipiul Ploiești, finanțat de primărie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…