Acasa Sport SINAIA, UNA DINTRE DESTINAŢIILE INCLUSE ÎN PLANUL DE PROMOVARE A ROMÂNIEI CU OCAZIA ORGANIZĂRII CAMPIONATULUI EUROPEAN DE FOTBAL DIN 2020

SINAIA, UNA DINTRE DESTINAŢIILE INCLUSE ÎN PLANUL DE PROMOVARE A ROMÂNIEI CU OCAZIA ORGANIZĂRII CAMPIONATULUI EUROPEAN DE FOTBAL DIN 2020

4 min read
0
0
173

Ministerul Turismului a ales să includă Sinaia în Planul de promovare a Campionatul European de Fotbal. Astfel, judeţul nostru se regăseşte printre destinaţiile turistice ce urmează să fie promovate în cadrul Campionatului European de Fotbal care va avea loc în iunie 2020.

Prahova se numără, astfel, printre cele şapte judeţe, alături de Constanţa-Litoralul Mării Negre, Tulcea-Delta Dunării, Braşov, Mureş-Sighişoara, Sibiu şi Suceava – Bucovina, care vor fi promovate ca destinaţii turistice preferate de suporterii care vor ajunge în România odată cu organizarea unuia dintre cele mai mari evenimente sportive din Europa, Campionatul European de Fotbal.
Sinaia va deveni un punct de atracţie pentru un public dornic să exploreze ţara noastră, dar care, în acelaşi timp va căuta locuri în care să se distreze, să mănânce tradiţional şi să se relaxeze.
În acest context, luni, la Ministerul Turismului, a avut loc o întrunire a membrilor Comitetului Interministerial pentru EURO 2020.
„Am avut deosebita plăcere să-l am alături pe Gică Popescu, coordonator EURO 2020 din partea Guvernului României. Domnul Popescu împreună cu ceilalţi membri ai Comitetului, reprezentanţi ai industriei de turism şi ai autorităţilor locale au fost receptivi în legătură cu propunerea noastră de a pune bazele unui plan de promovare a României cu ocazia organizării Campionatului European de Fotbal în anul 2020. Am încredere că, astfel, vom avea toate premisele pentru un proiect de succes.”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, în cadrul dezbaterii privind planul de promovare a României pentru EURO 2020.
România va găzdui patru dintre meciurile campionatului în faza optimilor de finală şi faza grupelor în cadrul UEFA 2020. Evenimentul va fi un prilej unic pentru promovarea României ca destinaţie turistică. Ministerul Turismului urmăreşte ca promovarea României, cu ocazia Campionatului European de Fotbal din 2020, să-i determine pe suporterii, care vor ajunge la Bucureşti, să-şi prelungească şederea în ţara noastră şi, în acealşi timp, să-i motiveze să revină pentru a-şi petrece vacanţele în România alături de prieteni şi familie.
În 2020, România va fi una dintre gazdele Turneului European de Fotbal. România se numără printre cele 12 ţări europene cu drepturi depline care va organiza Campionatului European de Fotbal în iunie 2020. UEFA Euro 2020 va fi cea de-a 16-a ediţie sportivă şi se va desfăşura pentru prima dată şi în ţara noastră.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sondaje de opinie la alegerile locale în mai multe orașe din Țară, inclusiv la Ploiești

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, Grupul de Studii Socio-Comportamen…