Acasa Justiție SIVECO o dă în judecată pe Ana Maria Pătru

SIVECO o dă în judecată pe Ana Maria Pătru

3 min read
0
0
137

SIVECO România a înaintat vineri, 16 iunie a.c., chemarea în judecată a doamnei Ana Maria Pătru, ca urmare a lansării unor afirmații neadevărate în spațiul public, de natură să prejudicieze reputația companiei. Prin afirmațiile mincinoase făcute de doamna Ana Maria Pătru, cu rea intenție, reputația noastră pe piața produselor și serviciilor de software industrial a fost grav pusă în discuție.

SIVECO este o companie privată care în 25 de ani de activitate a devenit cel mai mare producător român de software industrial. Suntem în mod constant plasați pe locul I al clasamentelor specifice industriei noastre, avem parteneriate încheiate cu cele mai prestigioase companii străine din domeniu și am avut onoarea să fim selectați ca furnizori de peste 1500 de clienți din 27 de țări de pe 4 continente. Am obținut peste 200 de premii dintre cele mai prestigioase, iar firma noastră este singura din România care a fost selecționată ca prim contractant de către Comisia Europeană.

SIVECO România face astfel demersurile necesare în vederea apărării intereselor sale și ale acționarilor săi și solicită ca instanța să constate încălcarea drepturilor noastre patrimoniale și nepatrimoniale prin afirmațiile doamnei Ana Maria Pătru, răspândite în spațiul public, și să o oblige să se abțină de la formularea unor astfel de acuzații sub sancțiunea unor daune.

De asemenea, cerem daune morale în valoare de 450.000 de lei, pentru repararea prejudiciului nepatrimonial produs prin atingerea adusă dreptului la onoare, demnitate, reputație și imagine și obligarea doamnei Ana Maria Pătru să publice în trei ziare de largă circulație, pe cheltuială proprie, scuzele publice și hotărârea pronunțată de instanța de judecată, alături de obligarea acesteia la suportarea cheltuielilor de judecată ocazionate de prezentul demers procesual, se precizează într-un comunicat al Biroului de Presă SIVECO.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un bărbat din Boldești Scăeni, ucis în timpul unui conflict legat de o căpiţă de fân

Un bărbat de 47 de ani a decedat după ce a fost lovit de două persoane în timpul unui conf…