Acasa Social Spectacol umanitar „Mărțișor cu drag” la Sala Europa din Palatul Administrativ Ploiești

Spectacol umanitar „Mărțișor cu drag” la Sala Europa din Palatul Administrativ Ploiești

9 min read
0
0
293

Chiar dacă lumea este cu ochii pe situația dramatic din Ucraina, sute de ONG-uri, mii de români, desigur inclusiv prahoveni, vor să ajute refugiații din Ucraina. Însă, pentru o zi, haideți să ne mobilizăm și pentru „seniorii” noștri instituționalizați în Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Puchenii Mari.

„În ultima perioadă, am învățat să fim uniți, am învățat să ajutam și să facem lucruri incredibile împreună pentru oamenii care nu sunt la fel de norocoși ca noi. Astfel, facem apel la mărinimia dumneavoastră și vă așteptăm pe data de 4 martie, la Sala Europa din cadrul Palatului Administrativ Ploiești, între orele 16:30 – 20:30, să fim la fel de uniți și pentru bunicii noștri de la Complexul de Servicii Comunitare Puchenii Mari. Se pot dona produse de îngrijire personală (săpun, periuțe și pastă de dinți, șampon, deodorant), prosoape, scutece pentru adulți, haine (noi, de orice fel), lenjerii de pat, servețele umede. Împreună suntem puternici!”, a declarat Ramona Păun, director al Complexului de Servicii Comunitare Puchenii Mari”.

Site-ul de stiri www.infoploiesticity.ro și Sound Master Marian Anghel (LIFE TIME EVENTS) cu sprijinul Consiliului Județean Prahova și al DGASPC Prahova, vor organiza, în data de 4 martie 2022, între orele 16.30 – 20.30, la Sala Europa a CJ Prahova (Palatul Administrativ), spectacolul umanitar „Mărțisor cu drag”.

Evenimentul este dedicat Persoanele Adulte cu Dizabilităţi de la Complexul de Servicii Comunitare Puchenii Mari și se pot face donații în mărțișoare, produse de uz personal (săpun, detergenți, scutece pentru adulți, papuci, medicamente uzuale, pastă și periuțe de dinți, geluri de duș etc), rechizite, dulciuri, apă minerală/plată, sucuri, alimente neperisabile, jocuri de tip societate (monopoly, rummy, table, șah), aparate de ras, glucometru + teste pentru măsurare a glicemiei, tensiometru, pulsoximetru.

Din spectacolul artistic nu vor lipsi momente de zumba, dans, muzică live.

Prezintă actrițele: Petty Mușa (Teatrul Toma Caragiu Ploiești) și Monica Gabriela Apostol (Trupa de Teatru MOFT – CCS Ploiești).

Parteneri foto: Aniela și Mihai Stan.

Parteneri mass-media: www.stirileproprahova.ro, www.glasulploiestean.ro, www.prahova-news.ro, www.gazetadeprahova.ro, KISS FM.

Parteneri/sponsori: Funtastic Fiesta, ProDaria Optica Mizil, Restaurant Wok-ul Magic Ploiești, Errebi International, TCE Ploiești.

Vor urca pe scenă: Școala de dans HAPPY DANCE, Școala de teatru și dans DYA FUN, CLUBUL ARTIST Ploiești, Antonia și Ciprian Duda, Master Class-Studio Elite Cabaret, Asamblul Kymata al Uniunii Elene din România, Roberta Popescu, Oana Stana, Fabiana Vuță, Teatrul Ancuța, Luana Petrică, Maria Petre, Andreea Bianca Hanu, ISPORT Dance, Fabis Art School, Școala de dans Twins Dance, IZA Dance, Zumba cu Ancuța, Agatha Toma, Monica Apostol, Palatul Copiilor Ploiești.

INVITAT SPECIAL: actrița MIRELA DIDEI.

Intrarea este liberă!

MĂSURI SANITARE, CONFORM LEGII 55/2020: organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte în spații închise sau deschise sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 5,00-22,00, și cu purtarea măștii de protecție în județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiulart. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare;8. organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte în spații închise sau deschise sunt permise cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 5,00-22,00 și cu purtarea măștii de protecție în județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

ORGANIZATORII VĂ ROAGĂ SĂ RESPECTAȚI NORMELE SANITARE ÎN VIGOARE

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Asistentul medical de la Spitalul de Psihiatrie Voila, suspectat că a agresat sexual un pacient, arestat preventiv

Instanţa de judecată a emis, miercuri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de …