Acasa Cultură Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești în perioada 1-7 februarie

Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești în perioada 1-7 februarie

2 min read
0
0
243

Saptamana aceasta, va invitam sa vizionati un one-man show care elogiaza mari actori ai teatrului romanesc si sa porniti alaturi de indragita Nico intr-o calatorie in minunata lume a muzicii sale. Pentru copii, am pregatit o incursiune in universul fantastic al Contelui de Cocosila, presarata cu magie si intamplari neasteptate.

„Gigel, vineri, 5 februarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Gigel este un monolog care are drept pretext crampeie din biografia interpretului ce sunt folosite ca puncte de referinta intr-un text cu umor savuros, dar si sensibil, ce omagiaza marii nostri actori care au dat si dau valoare actului teatral. O productie a Teatrului Bulandra Bucuresti; Regia: Vlad Zamfirescu; Distributia: Gheorghe Ifrim.

„Suflet pereche”, week-end-ul acesta, 6-7 februarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un concert ce reuneste cantece reprezentative din repertoriul lui Nico, dar si acorduri ale unor melodii romanesti bine-cunoscute. Regia: George Liviu Frincu; Distributia: Nico, Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, Rodica Tudor, Melvy Anisia Irimiea, Baletul Majestic, Orchestra Majestic, Dirijor Viorel Gavrila.

„Pecetea fermecata”, duminica, 7 februarie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Contele de Cocosila trebuie sa salveze bijuteria familiei, o pecete fermecata ce poate implini toate dorintele purtatorului, ca nu cumva aceasta sa ajunga in mainile unor pungasi dornici de inavutire. Regia: Cristian Pepino; Distributia: Paul Niculae, Ioana Rosu, Lacramioara Bradoschi, Nelu Neagoe, Catalin Radulescu, Lizica Sterea, Diana Uta.

Va asteptam cu drag la teatru. Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Spectacol inedit la Filarmonica ploieșteană: “EROTOPOETICA – de la Eminescu la Baudelaire cu Toma Enache, de la Maria Tănase la Edith Piaf cu Jezebel”

“EROTOPOETICA – de la Eminescu la Baudelaire cu Toma Enache, de la Maria Tănase la Edith P…