Acasa Eveniment Spitalul de Urgență Ploiești, zis și „Spitalul Morții”, mai dă o lovitură sistemului medical! O pacientă bolnavă de COVID a reușit să „evadeze” din unitatea medicală

Spitalul de Urgență Ploiești, zis și „Spitalul Morții”, mai dă o lovitură sistemului medical! O pacientă bolnavă de COVID a reușit să „evadeze” din unitatea medicală

2 min read
0
0
207

În timp ce procurorii au dechis o anchetă pentru ucidere din culpă, vătămare corporală şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate, în urma incendiului de la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgențe Ploiești, după ancheta în curs de defășurare în care șefei Biroului de Resurse Umane i se calculează șpăgile, iată că „Spitalul Morții” (cum a devenit celebru SJU Ploieşti), reintră în atenția procurorilor.

O pacientă internată în Secția Interne II, secție în exclusivitate pentru bolnavii de COVID, a reușit să părăseacă unitatea medicală, în jurul orei 1 a acestei zile, și nici până la această oră nu se știe cum a reușit să păcălească cadrele medicale, implicit agenții de pază, dar nici unde e află femeia.

Din primele informații obținute, pe surse, de stirileproprahova.ro, se pare că pacienta cunoștea foate bine spitalul, după ce a urmat un tratament de dializă la SJU Ploiești.

Din primele informații, femeia de aproximativ 50 de ani, nu ar fi ajun acasă, iar organelle ablilitate încă cercetează cum a reușit pacienta să se „autoexterneze” și unde s-ar putea afla în acest moment.

Din punct de vedere epidemiologic au fost sesizate organele de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Zădărnicirea combaterii bolilor – nerespectarea măsurii de spitalizare.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La Ploiești, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiu…