Acasa Social Sponsorizare de 250.000 de lei pentru Maternitatea Ploieşti

Sponsorizare de 250.000 de lei pentru Maternitatea Ploieşti

2 min read
0
0
148

Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie (SOG) Ploieşti a primit o sponsorizare de 250.000 de lei pentru achiziţia de echipamente medicale de specialitate din partea unei companii din domeniul energiei.

Potrivit unui comunicat emis, joi, de sponsor, banii vor fi folosiţi pentru achiziţia a două nebulizatoare pentru dezinfecţia aeromicroflorei şi a suprafeţelor, a unui incubator de transport neonatal, pentru cumpărarea a trei injectomate, a şase paturi pentru terapie intensivă, a trei lămpi de fototerapie neonatală pentru secţiile neonatologie şi a unor echipamente de protecţie.
„Donaţia (…) reprezintă un ajutor important în lupta spitalului împotriva epidemiei de coronavirus. Mai mult, această donaţie va asigura, în timp, creşterea calităţii actului medical, o bună îngrijire pentru toate pacientele care se vor adresa spitalului. Contribuţiile firmelor private au reprezentat, în această perioadă, un suport atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical. Din fondurile primite, au fost achiziţionate atât echipamente şi aparatură medicală, dar şi echipamente de protecţie, pentru a asigura, pe cât posibil, siguranţa actului medical. Mulţumim şi sperăm ca această colaborare să fie doar începutul unor proiecte ample, a unui parteneriat care să asigure continuitatea relaţiei noastre’, a declarat, conform documentului, directorul medical al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Ploieşti, Călin Boeru.
Sponsorizarea a fost primită de unitatea sanitară din partea OMV Petrom.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…