Acasa Sport Sub deviza „Nu buget, nu exist!”, echipele de handbal feminin și masculin ale CSM Ploiești, retrase din Liga Națională și respectiv Divizia A

Sub deviza „Nu buget, nu exist!”, echipele de handbal feminin și masculin ale CSM Ploiești, retrase din Liga Națională și respectiv Divizia A

3 min read
0
0
86

Cele două echipe de handbal seniori, atât cea feminină, cât și cea masculină, ale CSM Ploiești s-au retras din competițiile în care erau înscrise în acest sezon, respectiv din Liga Națională și Divizia A, a anunțat marți conducerea clubului.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul CSM Ploiești, clubul a trimis, marți dimineață, pe adresa Federației Române de Handbal, o înștiințare prin care anunță retragerea din cele două competiții a echipelor de handbal seniori.

În ceea ce privește participarea în Cupa EHF a echipei feminine de handbal, o decizie finală se va lua în zilele următoare.

De asemenea, tot în cursul acestei zile au fost reziliate toate contractele sportivilor și antrenorilor din cadrul secției de baschet masculin, iar în zilele următoare, vor fi reziliate toate înțelegerile cu sportivii și tehnicienii echipei de handbal masculin.

„Fără bani, suntem legați de mâini și de picioare și nu putem participa în nicio competiție. În plus, la echipa feminină am rămas cu doar două jucătoare în lot și e clar că nu se putea continua așa. Decizia retragerii a venit firesc, în acest context”, a declarat, printr-un comunicat, directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu.

Clubul Sportiv Municipal Ploiești se confruntă, de mai multe luni, cu un blocaj financiar. Sportivii și antrenorii din cadrul clubului activează ca Persoane Fizice Autorizate (PFA) și, timp ce câteva luni, au fost remunerați în acest sistem, până în luna mai când plățile au fost sistate pe motiv că sunt ilegale, directorul economic al primăriei refuzând să mai acorde viza CFPP în acest sens.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…