Acasa Politică Tăriceanu pregăteşte ieşirea ALDE de la guvernare

Tăriceanu pregăteşte ieşirea ALDE de la guvernare

2 min read
0
0
207

Călin Popescu Tăriceanu pregătește ruperea Guvernului, potrivit unor surse politice citate de România TV. Șeful ALDE vrea să iasă de la guvernare din cauza scandalului uriaș iscat pe împărțirea banilor. Executivul nu a putut adopta prima rectificare bugetară din acest an, deși avea toate avizele necesare. Partidul lui Tăriceanu nu este de acord cu modul în care au fost împărţiţi banii la rectificare.

Zvonurile privind ieşirea ALDE la guvernare vin în contextul discuţiilor dintre Călin Popescu Tăriceanu şi liderul Pro România Victor Ponta. În ultima perioadă, reprezentanţii ALDE au vorbit despre posibilitatea ieşirii de la guvernare.

„Discuţii fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianţe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forţă politică parlamentară, după PSD şi PNL”, a scris Tăriceanu pe Facebook, după întâlnirea cu Victor Ponta.

Liderul Pro România a susţinut recent că este dispus să discute un proiect politic cu ALDE, dacă acest partid iese de la guvernare. Ponta a recunoscut că a discutat cu Tăriceanu, că nu au luat decizii, dar că sunt şanse mari de succes.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Dosarul de corupţie al Andreei Cosma, revine la Curtea de Apel Ploieşti

Dosarul în care fosta deputată PSD, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliulu…