Acasa Justiție Termen preschimbat de Tribunal pentru audierea prin videoconferință a lui Sebastian Ghiță

Termen preschimbat de Tribunal pentru audierea prin videoconferință a lui Sebastian Ghiță

2 min read
0
0
257

Tribunalul Prahova a stabilit un nou termen pentru audierea prin videoconferință a fostului deputat Sebastian Ghiță în dosarul în care DNA Ploiești a cerut arestarea preventivă a acestuia în speța în care el este cercetat alături de cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herțanu, de fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, și de fiul acestuia din urmă, fostul deputat PSD, Vlad Cosma.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, termenul de 15 iunie a fost preschimbat, următorul fiind stabilit pentru data de 22 iunie.

Conform unui comunicat emis pe 31 mai de Ministerul Justiției, Tribunalul Prahova a formulat o cerere de audiere prin videoconferință a lui Sebastian Ghiță pentru termenul din 8 iunie.

La acel moment, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova, Alina Anton, a declarat, pentru AGERPRES, că autoritățile din Serbia nu au răspuns până la acea dată solicitării formulate de instanța prahoveană, o nouă adresă urmând a fi transmisă către acestea.

Tribunalul Prahova a acordat, la ședința din 12 mai, termen pentru 8 iunie în dosarul în care DNA Ploiești a cerut emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghiță. Mandatul este cerut în dosarul „Herțanu”, în care Ghiță este urmărit penal pentru sprijinirea unui grup infracțional organizat, motivul acordării unui nou termen fiind lipsa de procedură cu inculpatul.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PNL a câştigat detașat Primăria Ploieşti cu aproape 60% din voturi. Vezi componența Consiliului Local

Candidatul PNL, Andrei Volosevici, a câştigat Primăria Ploieşti cu aproape 60% din voturil…