Acasa Eveniment Trafic restricționat în centrul staţiunii Sinaia, în acest week-end, pentru etapa a cincea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Trafic restricționat în centrul staţiunii Sinaia, în acest week-end, pentru etapa a cincea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

4 min read
0
0
154

Bulevardul Carol I care traversează staţiunea Sinaia şi mai multe străzi adiacente sunt închise, de vineri până duminică, pentru etapa a cincea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, va intra în cursă cu un autovehicul electric.

Circulaţia rutieră este închisă, începând de vineri, de la ora 11.00 şi până duminică la ora 21.00, pe bulevardul Carol I, principala arteră rutieră care traversează staţiunea Sinaia, precum şi pe străzile Octavian Goga, Eroilor şi Mănăstirii, tronsoane pe care se va desfăşura Trofeul Sinaia Forever – Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, anunţă Poliţia Prahova.

Traseul de competiţie include şi străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drumul Nou Cota 1400 ( între Taverna Sârbului şi restaurantul Schiori) care vor fi închise traficului rutier în zilele de sâmbătă şi duminică între orele 05:00 şi20:00.

Autorităţile recomandă ca rute alternative pentru accesul în străzile Sportului, Tisei, Trandafirilor, Drum Cota 1400 ruta Bld Ferdinand- strada Opler- Drum Forestier Vulpărie- Drum Cota 1400: pentru accesul în cartierul Furnica ruta Buvelardul Carol I- strada Cuza Vodă/ strada Mihail Kogălniceanu- strada Gh. Doja/ strada Aosta- Drum Nou Cota 1400 iar pentru accesul către Braşov/Bucureşti ruta Bulevardul Carol I- strada Gării- strada 13 Septembrie- Bulevardul Ferdinand.

Conform datelor furnizate de Primăria Sinaia, “Trofeul Sinaia” face parte din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, fiind a V-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

Traseul de concurs are o lungime de peste 3 kilometri şi are ca punct de start Piaţeta Eroilor şi continuă pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului şi Drumul Nou al Cotei 1400.

La această ediţie a “Trofeului Sinaia” intră în cursă şi două autovehicule electrice, primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, urmând a pilota unul dintre ele.

A cincea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2019 va avea loc pe traseu urban, în Sinaia, în perioada 20-21 iulie, în organizarea clubului Carpați Sinaia.

Regulamentul particular al etapei este disponibil aici.

Documente utile:

CNVC_Cerere_inscriere_pilot

Declaratie_utilizare_auto (2)

Declaratie_automobile_neinmatriculate (2)

CNVC_Cerere_inscriere_echipa

Schema Parc Service Trofeul Sinaia 2019

Harta traseului:

*Posturile de pe traseul de concurs sunt provizorii

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Personal medical infectat cu COVID-19 la Spitalul Municipal Câmpina

Odată cu creşterea constantă a numărului de noi îmbolnăviri, creşte, din păcate, şi număru…