Acasa Eveniment Trei bărbaţi urmăriţi în cazul tentativei de omor din Chiajna, prinşi într-o cabană din Prahova

Trei bărbaţi urmăriţi în cazul tentativei de omor din Chiajna, prinşi într-o cabană din Prahova

3 min read
0
0
100

Trei bărbaţi care erau daţi în urmărire generală în cazul tentativei de omor, petrecută pe data de 23 iulie în localitatea ilfoveană Chiajna, au fost prinşi de poliţişti într-o cabană izolată din zona montană a judeţului Prahova, a informat, vineri Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Interlopul Sorin Raiciu, din clanul ilfovean Litrașu, urmărit la nivel național pentru tentativă de omor, a fost prins de polițiști și plasat în Arestul Central.
Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, vineri, în jurul orei 14,00, în urma activităţilor desfăşurate de DIC şi DOS – IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 23 iulie, a fost efectuată o descindere într-o cabană izolată din zona montană a judeţului Prahova.
În această locaţie, spun oamenii legii, au fost depistaţi 4 bărbaţi, bănuiţi în cauză, 3 dintre aceştia fiind urmăriţi general, având emise mandate de arestare preventivă în lipsă.
„În momentul intervenţiei, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei 4 bărbaţi a încercat sa fugă. Nu au rezultat victime”, se precizează în comunicat.

Raiciu și vărul său, Costel Raiciu, au fost dați în urmărire generală după ce și-au bătut crunt rivalii din clanul Iordan.

Sorin Raiciu, împreună cu Cristian Bogdan Luca, Adrian Dan și Bogdan Vasiliu se ascundeau într-o cabană din județul Prahova. După ce au fost localizați de polițiști, Raiciu a încercat să fugă de aceștia. S-a oprit după ce polițiștii au folosit armamentul din dotare. 

La acțiune au participat mai mulți polițisti de la Direcția de Investigații Criminale și Direcția Operațiuni Speciale, ambele structuri din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Război politic pentru amânarea alegerilor parlamentare

O lege trecută de CCR și aflată pe masa președintelui spre promulgare ar putea să dea pest…