Acasa Eveniment Un agent de circulație din Prahova a refuzat o mită de 1.000 de euro

Un agent de circulație din Prahova a refuzat o mită de 1.000 de euro

2 min read
0
0
98

La data de 28.06.2018, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a întocmit rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatului C T., de 37 de ani, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi dare de mită, fapte prev. de art. 337 Cp., art. 335 al. 2 Cp. şi art. 290 al. 1 Cp., toate cu aplic. art. 41 al. 1 Cp. si art. 38 al. 1 Cp.
În fapt, inculpatul C.T., la data de 30.03.2018, în jurul orelor 23.20, a condus un autoturism marca Audi pe DJ 101 E, pe raza satului Gorgota şi pe DC de pe raza satului Fânari, jud. Prahova, deşi nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul de conducere reţinut, a refuzat solicitarea organelor de poliţie care au constatat fapta mai sus descrisă de a se supune testării cu aparatul etilotest şi, fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a refuzat să se supună recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Ulterior, s-a prezentat la sediul la sediul Postului de Poliţie din care făcea parte agentul constatator, promiţându-i acestuia suma de 1.000 euro cu scopul ca acesta să menţioneze in actele de constatare întocmite o altă persoană ca şi autor, promisiune neacceptată de agentul de poliţie, care a sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova.
În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al D.G.A. – Serviciul Tehnic.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…