Acasa Eveniment Un bărbat din Plopeni, dat în urmărire după ce a tâlhărit şi violat o femeie, a fost prins

Un bărbat din Plopeni, dat în urmărire după ce a tâlhărit şi violat o femeie, a fost prins

2 min read
0
0
33

Un bărbat dat în urmărire generală în urmă cu o săptămână după ce a intrat în casă peste o femeie şi a violat-o a fost prins, duminica seară, în judeţul Prahova. Bărbatul este recidivist, fiind eliberat anul trecut din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de zece ani de închisoare tot pentru viol.

Potrivit news.ro, poliţiştii prahoveni l-au prins, duminică seară, pe Radu Fonea, un recidivist eliberat din închisoare anul trecut, după ce a executat o pedeapsă de zece ani pentru viol şi care este principalul suspect într-un nou dosar de viol şi tâlhărie. Bărbatul a fost dat în urmărire generală după ce duminica trecută ar fi intrat peste o femeie în locuinţa acesteia din Petroşani, judeţul Hunedoara, unde a violat-o si tâlhărit-o.

Suspectul, în vârstă de 56 de ani, este recidivist şi a executat în total 21 de ani de închisoare în urma mai multor condamnări. El a fost găsit în oraşul său de domiciliu, Plopeni, din judeţul Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Check Also

niMicul „terorist” care a amenințat cu bombe la Spitalul Judeţean şi la un supermarket din Ploiești, reținut de polițiștii prahoveni

Un bărbat, de 34 ani, din Câmpina, este principalul suspect al ameninţărilor cu bombă de l…