Acasa Eveniment Un patron ploieștean care s-a oferit să facă bannere gratuit pentru proteste s-a trezit la firmă cu o vizită surpriză

Un patron ploieștean care s-a oferit să facă bannere gratuit pentru proteste s-a trezit la firmă cu o vizită surpriză

2 min read
0
0
95

Patronul unei firme de publicitate din Ploiești, Horia Ioan Georgescu, care în data de 2 februarie a postat pe Facebook un anunț potrivit căruia face gratis bannere pentru protestatari, a anunțat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe aceeași rețea de socializare, că a primit un control de la Poliția Economică. Fapt curios, întrucât, în zece ani de activitate, firma nu a fost controlată vreodată de acest serviciu.

„Anuntul facut ieri a avut impact! Ne-au vizitat cei de la Politia Economica, in urma unei sesizari cum ca am lucra peste program. Pe langa asta, totusi , a mai trebuit sa dau si informatii referitoare la persoanele care au beneficiat de actiunea noastra. Tin sa precizez ca in cei 10 ani de activitate, n-am avut control de la aceasta institutie, dar astazi la ora 18.30 …au venit…” a scris omul de afaceripe pagina personală de Facebook.

  Potrivit news.ro, reprezentanţii IPJ Prahova au confirmat controlul, spunând că a fost făcut în urma unei sesizări, dar că nu s-au descoperit nereguli la respectiva societate.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

DN1A ESTE BLOCAT DIN CAUZA UNUI EVENIMENT RUTIER

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în jurul or…