Acasa Eveniment Un tânăr a fost găsit mort într-o scară de bloc din Ploiești

Un tânăr a fost găsit mort într-o scară de bloc din Ploiești

2 min read
0
0
376

Descoperire macabră într-o scară din bloc din cartierul Sud al municipiului Ploiești. Sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.00, Poliția a fost alertată de locatari, după ce aceștia au găsit cadavrul unui tânăr de 27 de ani. Acesta era cunoscut în rândul apropiaților drept consumator de droguri și etnobotanice. 

La fața locului a fost trimisă o echipă operativă care a constat că în zona din bloc destinată evacuării gunoiului se află cadavrul unui bărbat.

Cadrele medicale ajunse la fața locului au constat că tânărul a suferit multiple leziuni incompatibile cu viața. Primele concluzii ale medicilor indică faptul că leziunile suferite s-ar fi putut produce prin căderea de la înălțime.

Tânărul nu locuia pe scara unde a fost găsit mort, ci în apropiere, tot în zona de Sud a municipiului Ploiești.

Cadavrul a fost transportat la Seriviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei care va stabili cu exactitate cauzele decesului.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar polițiștii încearcă să stabilească toate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Din primele informații se pare că tânărul, în ultima vreme, era într-o stare depresivă și le-ar fi spus apropiaților că intenționează să se sinucidă.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un bărbat din Boldești Scăeni, ucis în timpul unui conflict legat de o căpiţă de fân

Un bărbat de 47 de ani a decedat după ce a fost lovit de două persoane în timpul unui conf…