Acasa Social Uniți pentru Stelu Felix, eveniment sportiv caritabil la Sala Sporturilor „Olimpia“

Uniți pentru Stelu Felix, eveniment sportiv caritabil la Sala Sporturilor „Olimpia“

8 min read
0
0
84

Site-ul independent de stiri www.infoploiesticity.ro, DJ Kabal (Marian Cojocaru) si ACS Dinamo Victoria Ploiesti au demarat campania umanitară “Uniți pentru Stelu Felix“.

Miercuri, 31 octombrie a.c., între orele 14.00-18.00, va  avea loc pe esplanada Sălii Sporturilor “Olimpia“ (zona din dreapta sălii, spre parc) un eveniment caritabil pentru strângere de fonduri în scopul ajutorării unui antrenor de Kickboxing din municipiul Ploiești.

Spectatorii se vor putea delecta cu demonstrații de tarabane cu Toboșarii de la Organizația Umanitară Concordia Ploiești, demonstratii de kickboxing și arte marțiale cu sportivii de la: Florin Ghiță Academy, Dacia Martial Art, Go Gym și Shiro Washi. Momente de dans cu majoretele Happy Dance și Paula Voicea. Zumba Kids cu Ancuța. Demonstrații de aerobic ale instructorilor de la Max Gym Ploiești și tombola Fitness Club Nico, care va acorda 10 abonamente personalizate. Momente de magie cu Victor Dorobanțu (Teatrul Ancuța). Multe momente surpriză și… porumbei albi.

Prezintă Sandra Simion (solist vocal, dansatoare, arbitru stagiar CJA Prahova) si PettyMușa (actrița Teatrului „Toma Caragiu“ Ploiesti)

Invitati :

Mariana Cojocaru – astrologie, psihologie si numerology.

Cătălin Simion – terapeut (Centrul Tendays)

Cristian Nica și Lucian Radulescu (Președinte respectiv vicepreședinte CSM Ploiesti)

Adrian Dobre – Primar mun. Ploiești

Daniel Chiriță – fost fotbalist la Petrolul Ploiesti, fost internaţional, manager Școala de fotbal “Daniel Chirita“

Tamara Costache – multipla campioană (europeană, mondială şi naţională) la înot

Mădălina Gojnea – fostă tenismenă (12 titluri ITF la simplu, 11 titluri ITF la dublu, 2 finale de Mare Şlem – juniori)

Liviu Draghici – manager AntiCaffe New Experience-“Poetul din peluză“.

Titi Tudor “Prosop“ – Maestru Emerit al sportului, antrenor de box

Alexandra Denişa Stoian (gimnastă la CSM Ploieşti) – a reprezentat jud. Prahova la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, multiplă medaliată la campionate naţionale și internaţionale.

Cristina Neagu (CSM Bucureşti) – multiplă campioana naţională la handbal, de două ori cea mai bună handbalistă a lumii – 2015, 2016)

Cristi Vlad – Preşedinte FC Petrolul Ploiești, fost fotbalist

Mirela Dulgheru – cetăţean de onoare mun. Ploieşti, conferenţiar universitar doctor la Universitatea „Petrol – Gaze” Ploieşti, Fostă campioană mondială universitară de atletism, la proba de săritura în lungime (Buffalo – SUA, 1993).

Echipa de fotbal FC Petrolul Ploiesti

Mircea Dridea – Președinte de onoare FC Petrolul Ploiesti, fost mare fotbalist al lupilor galbeni, fost internațional

Cătălina Dan – psiholog

Vlad Mateescu – director Filarmonica “Paul Constantinescu “ Ploiești

Mihaela Rus – director Teatrul ”Toma Caragiu“ Ploiești

Bogdan Toader – Președinte Consiliul Județean Prahova

Andrei Ilinca – doctor UPU Prahova

Parteneri: CSM Ploieşti, SGU Ploiesti ,ENYA’ HAND MADE , HAD Security, Dacia Martial Art, Fitness Club Nico .Sponsori: Reci si Calde, Sofipex, Spitalul Lotus Ploiesti.

Parteneri foto: PhotoStudio Ploieşti, Tazzy Photography, Pufy Art

Parteneri media: VP TV şi www.stirileproprahova.ro

Vom avea la dispoziție și urne pentru donații financiare.

  „TOȚI PENTRU UNUL, UNUL PENTRU TOȚI!”

Uniți pentru Felix Stelu Stoica. Împreună il putem ajuta să-și recupereze vederea.

APEL UMANITAR DE URGENȚĂ. Diagnosticat cu o boală cumplită, un antrenor de kickboxing din Ploiești are nevoie de ajutorul nostru al oamenilor de sport și nu numai. Veste teribilă din partea medicilor pentru unul dintre cei mai buni antrenori  de kickboxing din Ploiesti, antrenor la Clubul Sportiv Dacia Martial Arts si la circuitul  de K1 Colosseum Tournament, Stelu Felix Stoica, în vârstă de 49 ani, a aflat de curând că suferă de o boală cumplită, iar acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru a-i fi salvată vederea, el are nevoie de mai multe interventii chirurgicale în țară și străinatate, cât și de tratament postoperatoriu. Evident că toate aceste lucruri sunt extrem de costisitoare, de aceea Info Ploiești City, DJ Kabal și A.C.S. Dinamo Victoria Ploiești lansează o campanie umanitară pentru STELU FELIX STOICA.

Cei care vor sa-l ajute pe  Stelu Felix Stoica, o pot face donând în următorul cont:

RON –  RO44RNCB0509058806880004 

„Colegul  noastru Stelu Felix trece printr-o încercare foarte grea. Fac apel la colegii nostri antrenori si instructori de Arte Martiale din Ploiesti, din Prahova, la părinţii elevilor noştri şi la oamenii de bine ca, împreună, să-l   ajutăm să depăşească această situaţie. Stelu Felix Stoica este diagnosticat cu „Basedow Graves“ ( slăbirea vederii, diplopie si exoftalmie), avand nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, o operatie costând circa 15.000 de euro. Acesta, de peste 1 an, urmează un tratament medicamentos, însă tratamentul nu dă roade.“  – a declarat, pentru Info Ploiesti City, Radu A. Teodorescu, Președinte A.C.S. Dinamo Victoria Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…