Acasa Eveniment Unul dintre cei doi minori acuzaţi de agresarea unui bărbat, care ulterior s-a sinucis, a fost reținut de polițiștii prahoveni

Unul dintre cei doi minori acuzaţi de agresarea unui bărbat, care ulterior s-a sinucis, a fost reținut de polițiștii prahoveni

2 min read
0
0
196

Unul dintre cei doi minori acuzaţi de agresarea verbală şi fizică a unui bărbat care, ulterior, s-a sinucis a fost reţinut de poliţiştii prahoveni, astăzi fiind prezentat unităţii de Parchet competente pentru luarea unei măsuri preventive.

Potrivit datelor comunicate de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, un minor de 17 ani a fost reţinut în dosarul privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe care a fost deschis, după ce un bărbat de 46 de ani a reclamat, pe 7 martie, la Postul de Poliţie Brazi, faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste de 14 şi respectiv 17 ani, din satul Stejarul.
În urma aceleiaşi reclamaţii, minorii au fost audiaţi şi sancţionaţi contravenţional la acel moment, conform Legii nr. 61/1991, pentru proferarea de injurii.
În aceeași zi, bărbatul în cauză a fost găsit spânzurat în locuinţa sa, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.
IPJ precizează că, în urma administrării probatoriului, adolescentul de 17 ani a fost reţinut în dosarul de lovire sau alte violenţe şi va fi prezentat, miercuri, unităţii de parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Turistul britanic căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimine…