Acasa Politică USR a depus 350.000 de semnături pentru alegerile parlamentare

USR a depus 350.000 de semnături pentru alegerile parlamentare

2 min read
0
0
25

Uniunea Salvaţi România a depus la Biroul Electoral Central 350.000 de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat că, probabil, va candida pentru Camera Deputaţilor, informează News.ro.

După depunerea semnăturilor, Nicuşor Dan a declarat că a venit la BEC cu 350.000 de semnături, din care 130.000 strânse în ultimele trei zile.

”Vrem să mulţumim oamenilor care au semnat pentru noi. Am strâns semnăturile astea pe bune. Vrem să mulţumim oamenilor care au strâns semnăturile pentru noi. Au fost câteva mii de oameni care, din proprie iniţiativă, au mers la colegii lor, la rudele lor şi ne-au adus 10, 80, 50 de semnături. Nu o să uităm că, prin efortul lor, putem să propunem listele pentru alegerile parlamentare”, a spus Nicuşor Dan, care a acuzat unele ”obstacole puse de autorităţile locale”.

Întrebat dacă el va candida la alegerile parlamentare, Nicuşor Dan a spus că ”foarte probabil” va candida pentru un post de deputat în Capitală.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Check Also

Cosmin Contra a convocat 19 stranieri pentru primele meciuri din Liga Naţiunilor

Selecţionerul Cosmin Contra a anunţat numele a 19 jucători care evoluează în afara Românie…