Acasa Front Vasile Blaga, la DNA

Vasile Blaga, la DNA

2 min read
0
0
27

Copreședintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat luni la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din Capitală. El a declarat că a fost citat pentru a fi audiat ca martor într-un dosar deschis în acest an, dar că nu ştie despre ce fapte este vorba.

„Am fost chemat în calitate de martor în dosarul 175/2016”, a declarat Vasile Blaga jurnaliștilor, precizând că nu știe despre ce e vorba.

Vasile Blaga a mai fost audiat la DNA, în 14 aprilie, tot în calitate de martor, într-un dosar privind fapte de abuz în serviciu deschis în 2015 de procurori. Surse judiciare declarau atunci că Blaga a dat declaraţii într-un dosar privind despăgubiri ilegale acordate de ANRP.

În 3 noiembrie 2015, Blaga a fost la DNA pentru a da declaraţii de martor în dosarul în care Elena Udrea este acuzată de finanţarea campaniei electorale din 2012 a PDL cu bani pe care i-ar fi primit de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Front

Lasă un răspuns

Check Also

Asociația Prahova în Acțiune a prezentat lotul de copii al secției patinaj viteză din cadrul Clubului Sportiv Petrolul Ploiești

Asociația Prahova în Acțiune a organizat, în data de 9 decembrie, la AFI PALACE Ploiești, …