Acasa Politică Viceprimarul Cristian Ganea cere urgentarea realizării reţelei de apă şi canalizare în cartierul Mitică Apostol

Viceprimarul Cristian Ganea cere urgentarea realizării reţelei de apă şi canalizare în cartierul Mitică Apostol

2 min read
0
0
96

Viceprimarul Cristian Mihai Ganea a discutat urgentarea realizării reţelei de apă şi canalizare în cartierul Mitică Apostol în cadrul Comitetului de Coordonare APA Nova. Astfel, membrii comitetului au decis ca, în acest an, să demareze proiectarea şi execuţia reţelei de distribuţie pe orizontală pentru ca anul viitor toţi locuitorii din Mitică Apostol să poată beneficia de tot confortul urban al unui oraş european.

Ca urmare, vor fi identificate sumele necesare demarării proiectului, iar una dintre variantele propuse este cea a majorării cu 8% a valorii apei livrate populaţiei.

După cum știți, în prezent, Ploieştiul are cel mai mic preţ de livrare a apei, fiind pe locul 41 din cele 41 de municipii reşedinţă de judeţ, la acest capitol.

„Am promis , iar modernizarea cartierului Mitică Apostol este un proiect cu care PSD a intrat în alegeri. Facem toate eforturile pentru a-l realiza. Sperăm să nu întâlnim piedici politice în realizarea acestui proiect, el fiind menit să ridice nivelul de trai al ploieştenilor din Mitică Apostol”, a declarat Cristian Ganea pentru jurnalul.ro.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cristian Mihai Ganea, viceprimar Municipiul Ploiești

Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă ad…