Acasa Sport Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

5 min read
0
0
194

Oilfriends Ploiești a susținut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baza Sportivă Kiru Sport, încă un meci amical, întâlnind formația din eșalonul secund minifotbalistic, Aviatorii Ploiești, în fața căreia s-a impus cu 25-2. Bleu-albaștrii au dominat cu autoritate jocul, având și alte numeroase oportunități de a marca, printre care și o bară a lui George Ghiță.

Ollie a început în forță partida, reușind să înscrie încă din minutul doi, prin Ionuț Enciu. Puțin mai târziu, Ionuț Pârvu a făcut 2-0, urmat îndeaproape de Florin Jipa; 3-0. Aviatorii, fără nici un șut pe poartă timp de jumătate de repriză, a mai suferit de încă două ori, când Ionuț Enciu a făcut dubla; 4-0. Simțind degringolada din tabăra adversarului, Ollie a mai marcat o dată prin Florin Jipa, și tot el a fost co-autor la un autogol. Până în pauză, Marius Popa și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după o lungă perioadă de timp, stabilind și scorul primului mitan; Oilfriends – Aviatorii 7-0.

În repriza a doua, Ionuț Pârvu i-a lăsat locul lui Sorin Drăgănoiu, acesta marcând imediat, la prima atingere a balonului, iar Ionuț Enciu a finalizat de două ori într-un interval scurt, făcând ca scorul să ia proporții; 10-0. Marius Popa, rămas în teren, a făcut dubla, ca la trei minute distanță, celălalt fundaș al formației bleu-albastre, Gabriel Burcea, să marcheze de două ori. Fără vlagă, însă cu un ultim efort, înainte să părăsească dreptunghiul verde, Marius Popa a făcut hatt-trick-ul. Astfel, Bogdan Ciripoiu a intrat în garnitura „Picăturilor”, dându-i șansa mai tânărului component, Gabriel Burcea să urce deasupra liniei defensive, ceea ce a dus la o mică întrecere de goluri între Florin Jipa și Sorin Drăgănoiu, ambii marcând de câte două ori înainte ca repriza să se încheie.

Repriza a treia a adus o nouă modificare în tabăra celor de la Oilfriends, Cătălin Fălcescu i-a lăsat locul pe margine lui Gabriel Burcea, făcând o ultimă repriză excelentă din punct de vedere tactic, fiind pasator decisiv la un nou gol pentru Oilfriends; același El Pistolero – Florin Jipa aflându-se la finalizare. Cei doi Ionuți ai bleu-albaștrilor, Pârvu o dată și Enciu de încă două ori au completat lista, iar când lucrurile păreau că se îndreaptă spre zero pentru adversari, aceștia au marcat de două ori pe fondul delăsării lui Ollie. Spre final, George Ghiță a închis lista marcatorilor cu un hatt-trick în doar cinci minute, stabilind scorul final; Oilfriends – Aviatorii 25-2.

Pentru Oilfriends urmează duelul cu FC Tunarii, de miercurea viitoare, când va avea de luat o revanșă după înfrângerea suferită în precedenta partidă, scor 4-2.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…