Acasa Politică Viorica nu știe nimica: Dăncilă a picat și treapta I, și treapta a II-a la liceul din Ploiești

Viorica nu știe nimica: Dăncilă a picat și treapta I, și treapta a II-a la liceul din Ploiești

4 min read
0
0
429

Nu trebuie să ne mire că premierul României, Viorica Dăncilă, a avut un parcurs școlar submediocru. La admiterea la liceu nu a reușit să intre la clasele de matematică fizică de la liceul Mihai Viteazul din Ploiești, ci a căzut la ultima clasă de la profil industrial.

Înainte de 1989, erau obligatorii zece clase așa că pentru a intra în clasa a XI-a de liceu era obligatoriu să promovezi examenul de treapta a II-a. Veorica noastră nu a reușit să-l promoveze și să rămână măcar la clasa cu profil industrial de la renumitul liceu ploieștean, așa că a ajuns la Liceul Energetic din oraș.

După absolvire, Dăncilă, născută la 16 decembrie 1963, la Roșiorii de Vede, și-a încercat norocul la București, la Politehnică, dar a picat și acest examen, anul următor a intrat la Facultatea de Petrol și Gaze din Ploiești, unde admiterea era lejeră.

Jurnaliștii de la Recorder.ro i-au găsit pe foștii colegi ai Vioricăi Dăncilă și au publicat un reportaj interesant pe îl puteți citi AICI.

Iată că, încet și sigur ca un Cadillac, a ajuns să aibă 11 conturi și depozite în bănci, în lei, euro și dolari, care cumulează aproape 70.000 de euro, dar și 17.000 de dolari,  3 terenuri, 2 apartamente, o casă de vacanță și una de locuit, dar și bijuterii de 5.000 de euro.

Premierul Dăncilă deține două terenuri intravilane, la Predeal și în comuna gorjeană Giurgița, obținute prin cumpărare și moștenire de la părinți. Tot în Gorj acesta are și un teren agricol de 2 hectare.

Dăncilă are două apartamente în Videle și Ploiești, primul cumpărat în 1999, iar al doilea moștenit în 2016, o casă de locuit în Giurgița, tot moștenire, și o casă de vacanță la Predeal.

Ca orice social-democrat care se respectă, mai are un autoturism Volkswagen Passat, an de fabricație 2014, și bijuterii de 5.000 de euro.

Anul trecut, premierul a câștigat, ca europarlamentar, 79.932 de euro. Soțul premierului, Cristinel Dăncilă, manager la OMV Petrom, a câștigat un salariu de 343.554 de lei.

Salariul ei e de 15.950 lei brut, pe lună și, din câte se vede, îl merită din plin! Din păcate, rămâne în istorie nu prin gafele cotidiene, ci ca prima femeie prim-ministru din istoria României!!!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…