Acasa Opinii VIRGILisME – România, țara tuturor posibilităților: un chelner care are „școala vieții” numit manager de spital

VIRGILisME – România, țara tuturor posibilităților: un chelner care are „școala vieții” numit manager de spital

5 min read
0
0
1,559

Clar, România este țara tuturor posibilităților, Țara Minunilor chiar! Un chelner care are „școala vieții” fusese numit manager de spital. În România, involuția evoluează pe zi ce trece! Dacă un chelner ajunge să fie șeful unor medici specialiști cu masterate și doctorate, atunci ne putem explica de ce sistemul sanitar este în comă!

Din prepuțul gândirii al celui școlit de viață au reieșit următoarele cuvinte: Şcoala vieţii e cum să zic eu, şcoala…, eu zic că şcoala vieţii a mea face mai mult decât poate şi a domnului primar cu două facultăţi.

La Câmpeni, în judeţul Alba, primarul PSD îi acuză pe liberali că i-au dat omul jos şi au numit la conducerea spitalului un… chelner. Liberalii spun că omul lor a fost director de restaurant şi e competent pentru a conduce spitalul. Adică, cu alte cuvinte sau tot cu cuvintele astea, omul a ajuns de la bal la spital!

Valentin Gog, (foto) pe numele lui de băiat de băiat, este membru PNL și angajat al unui restaurant. În oraș, lumea îl știe de Vali. Pe Facebook, prietenii reali și virtuali îl știu de absolvent de „școala vieții”, după cum declară mândrul de el.

GOGomania

Simţind că este un moment prielnic pentru a pune mâna pe funcţie, liberalii din Câmpeni au trecut la acţiune şi au propus propriul om care să preia şefia spitalului. Omul era chiar Vali, de la restaurantul din oraș, licențiat la școala vieții. Liberalii din Câmpeni au motivat că era nevoie de experiența domnului Gog pentru a gestiona spitalul și banii. Iar ministrul Sănătăţii a fost de acord, deși la nivelul resurselor umane din minister sunt nişte criterii: să ai cursuri superioare și cursuri de management.

Decurcărețul Vali, le-a absolvit la școala vieții și a ajuns tocmai acolo unde este vorba de viață, nu de moarte. Poate doar să mori de râs!

Valentin Gog se declară jignit de vorbele primarului din localitate, care tot chelner îl vede, şi spune că nu a fost niciodată chelner, ci director al respectivului restaurant. Adică era şeful chelnerilor şi al întregului personal care se ocupa de organizarea nunţilor, botezurilor şi a altor petreceri. Adică, ce am spus mai sus: de la bal la spital!

După o modificare făcută în Parlament, la spitalul din Câmpeni s-a schimbat schimbarea. Primarul pesedist l-a dat afară pe Valentin Gog şi l-a numit, din nou, pe colegul său de partid, Călin Bodea.

Așa se joacă în România, ca în curtea școlii! Țara europeană unde involuția are rang de virtute…

Virgil Rădulescu

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Înnoirea parcului auto și dezvoltarea infrastructurii, printre principalele obiective ale directorului adjunct al TCE Ploiești, Raul Petrescu

După cum știți, Raul Petrescu ocupă postul de director adjunct al Societății Transport Căl…