Acasa Diverse Vloggeriţa Bianca Adam, bătută pe o stradă din Chiajna – VIDEO

Vloggeriţa Bianca Adam, bătută pe o stradă din Chiajna – VIDEO

4 min read
0
0
305

Bianca Adam, cunoscută în mediul virtual drept Tequila, a fost agresată pe o stradă din Chiajna de un bărbat, care a înjurat-o şi a agresat-o fizic, potrivit unor surse judiciare.

„La data de 26 mai, în jurul orelor 13,52, poliţiştii postului de poliţie Chiajna au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost agresată fizic şi verbal de către un bărbat, acesta lovindu-i totodată şi telefonul personal”, informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov.
Poliţiştii din Chiajna s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice, după care au preluat persoana vătămată la sediu, unde aceasta a depus o plângere penală.
În cauză, s-a întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.
Bianca Adam povesteşte, pe canalul său de YouTube, cum s-a produs agresiunea şi urmările pe plan fizic şi, mai ales psihic, pe care le-au avut incidentul petrecut.
Ea menţionează că a fost bătută de un bărbat cu o bucată de fier-beton, conflictul pornind de la locul unde a parcat maşina.
„După ce mi-am primit un fier, (…) de adrenalină alergam, şchiopătam şi nici nu ştiam ce şi unde mă duc, (…) nu am putut să-mi amintesc numărul de la interfon ca să intru în casă”, spune Bianca Adam.

„A ieși foarte pornit pe noi și ne-a zis că am parcat prost și am stricat marmura. Era vorba despre cea de la intrare în sala de fitness, aia era paguba. I-am spus să ne uităm pe camerele din zonă sa vedem dacă eu am fost de vină. Ulterior, am aflat că era dezvoltatorul blocului la parterul căruia se afla sala. Putea să se întâmple orice, așa mă poate acuza oricine de orice. Țipa, avea un ton foarte agresiv. Puteam să sparg și toata sala aia de fitness, lucrurile astea se rezolvă legal, nu-ți faci tu dreptate singur. Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de construcții….şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui”
Bianca Adam/ Tequila 

Clipul de mai jo a trân pete 1.400.000 de vizualizări:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CERCETAT PENTRU FRAUDE INFORMATICE – VIDEO

Marți dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi …